Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

HAUL από time 4 beauty


Και τα πακετάκια συνεχίζονται κανονικά…  αυτην την φορά από time 4 beauty  πήρα το χειμερινό άρωμα μου  σε τύπου  για να μην καταναλώνω πολύ καθημερινά και να έχω το αυθεντικό για πιο ιδικές περιπτώσεις.


Επίσης πήρα ένα αδιάβροχο αιλανερ από  beauty line γιατί όλο και κάποια βροχή θα μας πιάσει αν και η ομπρελά μου πήρε μόνιμη θέση πια στην ασήκωτη τσάντα μου.

Ένα scurb σώματος το οποίο θα δοκιμάσω απόψε κι ολας Και… ένα μαύρο βερνίκι νυχιών από golden rose για χειμερινές δημιουργίες μιας και τα νύχια μου επιτέλους μεγαλώνουν μετά από τόνους ασβεστίου που τους έχω ρίξει…

Αυτααααα για σήμερα περιμένω ακόμα δυο πακετάκια από essence το ένα και από ηλεκτρονικό φαρμακείο το άλλο  για να δούμε…. 

GLOWBOX Σεπτεμβρίου 2014


Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου GLOWBOX
Πακέτο Σεπτεμβρίου και το περιεχόμενο του προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Ξεκινώ με  ένα BODY BUTTER από ALOE PLUS
Σε συσκευασία ταξιδίου, Πλούσιο βούτυρο σώματος σε 8 αρώματα  Επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα του δέρματος και το προστατεύει από κάθε είδους δερματικό ερεθισμό. Περιέχει βιολογική ALOE VERA, πανθενόλη, αλλαντοίνη, δαμασκηνέλαιο και Avocadin, shea butter και Cocoa butter.
Η τιμη στα 200 ml είναι 10.50Το δεύτερο προϊόν είναι 5 δήγματα από LA ROCHE-POSAY
με φροντίδα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης , με κλάσματα υαλουργικού οξέος. Ευκαιρία να δοκιμάσω και κατι διαφορετικό από ότι έχω συνηθίσει.
Η τιμή της σωστά 50 ml είναι 20. 50


Τρίτο προϊόν  από MOROCCAN NATURAL
Με 50 γρ αργίλου τον οποίο θα χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μάσκες πρόσωπου.
Η τιμή σε κανονικό μέγεθος 3,90Τέταρτο προϊόν το οποίο ξέχασα να φωτογραφίσω αλλά δεν μου άρεσε και παρά πολύ είναι ένα κγλος από DEBORAH σε κανονικό μέγεθος  δεν εχει μεγαλη απόδοση χρώματος και το βρίσκω λίγο κολλώδες….
Η τιμή του στα 8,20


Το πέμπτο και τελευταίο προϊόν το οποίο ήθελα πολύ και μου έδωσε την περισσότερη χαρά είναι από LILY LOLO

Ένα Shimmer Stripes -Rose Glow-
που δημιουργεί λαμπερό φινίρισμα είναι πάρα πολύ όμορφο σε κανονικό μέγεθος και η τιμή του στα 18.00
θεωρώ ότι το κουτί έβγαλε τα χρήματα που του αφιέρωσα και με το παραπάνω σίγουρα θα πάρω και το επόμενο!!!!!