Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Βαση Μακιγιάζ - Foundation


Βαση Μακιγιάζ - Foundation
Η βαση του μακιγιάζ είναι μια κρέμα με χρωμα που μας εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο τόνο σε ολη την επιφάνεια του προσώπου. Αυτό μπορει να είναι ένα foundation, μια BB, η μια CC, αναλογα με τις προτιμήσεις σας ,και αναλογα με τις ανάγκες που εχει το δερμα.
Σίγουρα οι BB, και οι CC, δεν έχουν την κάλυψη που εχει ένα foundation  αλλά και τα foundation χωρίζονται σε πιο ελαφριά και πιο βαριά αναλογα την κάλυψη ατελειών που χρειαζόμαστε.
Υπάρχουν επίσης βασης που απευθύνονται σε λιπαρή επιδερμηδα και έχουν σύσταση με νερό και βάσεις για ξηρα δέρματα που η σύσταση τους περιέχει κάποιο λαδι ενυδάτωσης
Το χρώμα της βασης εξαρτάται παντα από τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μας και καλό είναι πριν αγοράσουμε κατι να το δοκιμάζουμε σε καθαρο δερμα και στο φως της ημέρας.
Οι λεύκες επιδερμίδες έχουν τρεις βασικές αποχρώσεις. Την κίτρινη- χλομή, την ροδαλή, και την μπεζ
Όλες οι βασης έχουν τόνους μπεζ η ροζέ. Αν είστε στον κίτρινο τόνο επιλέγετε την  ροζέ για να εξουδετερώσετε την χλομάδα.
Αν έχετε ροδαλό δερμα, μια μπεζ βαση θα απαλύνει της κοκκινίλες.
Οι μπεζ επιδερμίδες πρέπει να ανακαλύψουν που τείνουν περισσοτερο από τους δυο τόνους.

Τα έντονα μελαχρινά δέρματα πρέπει να επιλέξουν μια βαση που να μοιάζει ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας τους.
Το πρωί είναι καλύτερα να χρησημοποιουμε ένα ελαφρύ foundation η μια BB, η CC, που έχουν ποιο διακριτικό αποτέλεσμα και δεν φαίνεται η επιδερμηδα μας πολύ «παστωμένη» και δεν μας κουράζουν το δερμα.
Την νύχτα εχουμε την δυνατότητα να βάλουμε και κατι πιο βαρύ και ποιο καλυπτικό μιας και το λίγο φως μας βοηθαει να μην φαίνεται σαν μάσκα, αλλά μπορούμε να βάλουμε και μέχρι δυο τόνους σκουρότερη βαση και να μοιάζουμε ηλιοκαμένες μιας και δεν θα φανεί αποκρουστικό με το λιγοστό φως που εχουμε.
Τοποθετούμε με τα δάχτυλα μικρές κουκίδες σε ολο το πρόσωπο και μετά με ένα πινέλο ιδικά για αυτό το σκοπό απλώνουμε, σπρώχνοντας, ταμποναριστά.
Η βαση μπαίνει σε ολο το πρόσωπο φτάνει μέχρι τα αυτιά τις ρίζες των μαλλιών και κατεβαίνει στον λαιμό… και αναλογα την απόχρωση μπορει να φτάσει μέχρι το V του στήθους.
Φροντίστε να έχετε το ιδιο χρωμα σε ολη την περιοχή αυτή έτσι ώστε να μην μπορει να διακρίνει κάποιος την διαφορά και να μοιάζει σαν κατι ξένο και ψεύτικο.
Στο εμπόριο θα βρείτε πάρα πολλα προϊόντα κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο που να καλύπτουν την κάθε μια από εμάς ξεχωριστά. Σίγουρα κάπου εκεί βρίσκεται και το δικό σας.

Υπάρχουν για κάθε τύπο, απόχρωση και τσέπη!!!!

Διαγωνισμός - Give Away || KiKo & Pür Minerals