Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

woman in the Mirror

woman in the Mirror

ΑΛΑΛΆΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Καλό μήνα κορίτσια μου και από εδώ!!!


Μιας λοιπόν και μπήκαμε σε εποχή αναγέννησης και τα παντα γυρω μας θα ξαναγέννιουνται από την αρχή, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναγεννηθούμε από την αρχή!!!


Το πρώτο πράγμα που επιβάλει η ομορφιά δεν είναι τα προιοντα ομορφιάς αλλά ο τρόπος ζωής μας!!!
Για να λειτουργήσει σωστά ένα προϊόν  πάνω μας πρέπει να βρει κατάλληλες προϋποθέσεις. Π.χ. μην εχουμε την απαίτηση από ένα προϊόν να εξαφανίσει τα σπυράκια από το δερμα μας φέρνοντας ολη την ημέρα στην ρύπανση κρατώντας μια σοκολατα και πίνοντας το παγωμένο αναψυκτικό μας με φουλ συντηρητικά και ζαχαρη.
Μην εχουμε την απαίτηση να εχουμε φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο το πρωί αλλά το βράδυ κοιμηθήκαμε με το παστωμένο δερμα μας τυλιγμένο στο make up και την πούδρα.
Ξεκινάμε λοιπόν με την σωστή φροντίδα του σώματος μας και κόβουμε μια μια τις συνήθειες που είχαμε ως τώρα!!!
Μετά από 25 χρόνια καπνίσματος είμαι καθαρή εντελώς εδώ και 6 μήνες χωρίς ούτε ένα τσιγάρο και ναι πανηγυρίζω για αυτην την επιτυχία μου γιατί για μένα είναι ο πρώτος άθλος της ζωής μου!
Φυσικα με βοήθησε στην αρχή πολύ το ηλεκτρονικό τσιγάρο!!! Αλλά τώρα πια απολαμβάνω την ανάσα μου τα χέρια μου και τα μαλλιά μου που δεν μυρίζουν πια τσιγαρίλα.


Έβγαλα το ποδήλατο μου από την αποθήκη και από εδώ και περά το σουπερ μάρκετ θα συνδυαστεί με την ποδηλασία. Επίσης μικρές αποστάσεις τις καλύπτω με τα πόδια και καθώς ο καιρός θα ανοίγει ολο και πιο πολύ θα απολαμβάνω και μια ωριαία βόλτα με τα πόδια αν όχι κάθε μέρα … κάθε δεύτερη.
Άσκηση λοιπόν χωρίς την κλεισούρα του γυμναστήριου και τον εξαναγκασμό του γυμναστή!!!
Στο σουπερ μάρκετ έμαθα να απλώνω το χέρι μου και να διαβάζω συστατικά και να μην με τραβάνε οι χρωματιστές και ωραίες εικόνες των προϊόντων.
Επενδύστε στο μανάβικο και το ψαράδικο. Και αν η τσέπη σας δεν φτάνει για φρέσκα ψάρια είναι προτιμότερο να πάρετε ένα ψάρι κατεψυγμένο…  παρά ένα πιτογυρο.
Κρεμάστε τα τηγάνια ψηλά και κάντε μαγειρευτό φαγητό, βραστο η στον ατμό.
Όσοι θέλετε να χάσετε κιλα ο πιο ιδανικός τρόπος είναι να τρώτε όλα τα φαγητά σε πιάτο φρούτου. Ναι ναι σε πιάτο φρούτου έχετε την εντύπωση ότι φάγατε φουλ πιάτο ενώ στην ουσία φάγατε το μισό από αυτό που τρώγατε πριν
Βάλτε το πρωινό στην ζωή σας και αφαιρέστε βραδινό!!!!
Αν έχετε την ευτυχία να ζείτε κοντά στην θάλασσα πάρτε το ποδήλατο σας και πηγαίνετε φέρτε μια μπουκάλα θαλασσινό νερό να ξεπαγώσετε το ψάρι σας!!! Αυτό θα του δώσει πολύτιμα συστατικά που έχασε με την ψύξη!!!
Απλώστε το χέρι σε σαλάτες και φρούτα!!! Καλλιεργήστε στο μπαλκόνι η τον μικρό σας κήπο … μαρουλάκια ,κρεμμυδάκια, ρόκα… σε μικρά παρτέρια. Θα σας ανανεώσει και θα έχετε φρέσκα λαχανικά!!!
Ασχοληθείτε με D.I.Υ. κατασκευές θα ελευθερωθεί το πνεύμα και η ψυχή σας!!!
Βγάλτε το άγχος από μέσα σας όσο και να αγχωθείτε δεν έρχεται η λύση. Σκεφτείτε δημιουργικά με ένα καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα για να λύσετε όποιο θέμα σας απασχολεί, ακόμα κι αν αυτό το καφεδάκι είναι σε ταπερακι από το σπίτι.
Δείτε μια ταινία με τον σύντροφο σας έστω και στον καναπέ του σπιτιού σας με ποπ κορν που έχετε φτιάξει εσείς!!!
Αλλάξτε την ζωή σας για παντα με θετική ενεργεία και ευχάριστη διάθεση… πιστέψτε με δουλεύει και τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα!!!

Η εποχή άλλαξε… Αλλάξτε και εσείς… σας προκαλώ…
Το κανάλι μου στο youtube  με θέμα την ΖΩΉ ΣΤΗ ΦΎΣΗ  θα σας βοηθήσει με την αλλαγή

Η ΖΩΉ ΣΤΗ ΦΎΣΗ