Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

ΘΕΡΑΠΙΕΣ ΝΥΧΙΩΝ


Εδώ και πολύ καιρό μου λέτε ότι δεν καταφέρνετε να μεγαλώσετε τα νύχια σας, γιατί είναι λεπτά και σπάνε η ξεφλουδίζουν εύκολα.
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια σειρά από θεραπείες που έχω δοκιμάσει επανειλημμένα με αποτέλεσμα τα νύχια μου να είναι αρκετά δυνατά και να μην σπάνε τόσο εύκολα όσο παλιότερα.
Πάντα είχα εύθραυστα νύχια με τέσσερεις όμως εγκυμοσύνες έγιναν τόσο  λεπτα  που έσπαγαν ακόμα και όταν ξυνόμουν….
Δοκίμασα αρκετές θεραπείες κάποιες αρκετά ακριβές για την τσέπη μου, άλλες όμως αρκετά οικονομικές που μπορώ να τις χρησιμοποιώ πολύ πολύ συχνά χωρίς να νοιάζομαι για το κόστος.
Ξεκινάμε λοιπόν …
Καταρχάς τα νύχια μας δεν είναι εργαλεία!!! Μην χρησιμοποιείτε τα νύχια σας για να βγάζετε αυτοκόλλητα και ετικέτες και κυρίως μην ανοίγετε κουτάκια με αυτά!!!
Μια φορά την εβδομάδα κάντε την περιποίηση νυχιών που σας έχω ανεβάσει εδώ…

Και σίγουρα την περιποίηση χεριών …


Τα όμορφα νύχια βρίσκονται παντα πάνω σε όμορφα χέρια!!!
Έχω τα     νύχια μου βαμμένα σχεδόν παντα αλλά κάθε φορά που βγάλω το παλιό βερνίκι τα αφήνω να αναπνεύσουν ολη την νύχτα και τα βάφω την επόμενη

Στην διάρκεια αυτής της νύχτας  περνάω  τα νύχια μου αρκετές φορές με ένα λαδι από Orkide το… Nail Care with vitamine E Apicot oil  το βρίσκετε στα time4beauty στο παρακάτω σύνδεσμο

Κάνοντας μασαζ το αφήνω να απορροφηθεί από το νύχι καθώς είμαι στον υπολογιστή μου, διαβάζω, η βλέπω τηλεόραση. Επαναλαμβάνω 3-4 φορές μέχρι να πάω για ύπνο.


Αρκετά συχνά πριν περάσω το βερνίκι μου αντι για μια βαση περνάω  η το Nail hardener από Orkide , θα το βρείτε εδώ…


Η το calcium gel  από Orkide θα το βρείτε εδώ…

Και τα δυο αυτά προϊόντα έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα νύχια μου να δυναμώσουν αρκετά και να έχω πια ένα αξιοπρεπές μανικιούρ και πιο δυνατά νύχια.

Φυσικά κάθε φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ισχυρά απορρυπαντικά και χλώριο δεν αφήνω τα νύχια μου εκτεθειμένα… σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιώ γάντια!!!