Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Ventus: προιοντα ενυδάτωσης


Από το μεγάλο κουτί με προϊόντα περιποίησης που μας έστειλε η DMB hellas για δοκιμή μετά από την δοκιμή των τελευταίων ημερών επέλεξα δυο πολύ ενυδατικά προϊόντα που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ιδανικά τόσο για πολύ ξηρά δέρματα όσο και για όσους αγαπούν την βαθιά ενυδάτωση.
Δοκιμάζοντας αυτά τα δυο πάνω από μια εβδομάδα με συνεχή εφαρμογή επέλεξα δυο προϊόντα από Ventus.

Όσοι αγαπούν τα body butter σίγουρα θα  μηνούν ικανοποιημένοι από το λεπτό άρωμα του creamy hydrating body butter sugar cream & pistachio, με cocoa και shea butter, μελισσοκέρι, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση χωρίς να αφήνουν περιττή λιπαρότητα.
Το θεωρώ ιδανικό τόσο για τους χειμερινούς μήνες όσο και για το καλοκαίρι που ο ήλιος αφυδατώνει την επιδερμίδα μας.

Αν τώρα αγαπάτε τις πιο ελαφριές υφές έχω κάτι και για εσάς. Το spicy aromatherapy body milk vanilla musk & silk  με αλόη.
Ένα λεπτόρρευστο γαλάκτωμα που απορροφάται άψογα από το δέρμα εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και με αλόη, ιδανικό και για καθημερινή χρήση.
 Ενυδάτωση στο δέρμα μας όλες τις εποχές του χρόνου για να έχουμε λείο, φωτεινό δέρμα όλες τις ώρες , διαλέξτε το άρωμα που σας αρέσει και απολαύστε το στο σώμα σας!!!!

Άλλα post απο το κουτί της DMB hellas