Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

You Need a Blooming Shower - ANATOMICALS

Μέσα από το glowbox του προηγούμενου μήνα γνώρισα το you-need-a-blooming-shower, ένα αφρόλουτρο που είχα την χαρά να το χρησιμοποιήσω μόνο δυο φορές, γιατί μετά το έκλεψε η κόρη μου η μεγάλη και έγινε το δικό της αγαπημένο.
Ένα πολύ μαλακτικό αφρόλουτρο αφήνει την επιδερμίδα απαλή ενυδατωμένη και ευχάριστα αρωματισμένη. Το άρωμα του με τριαντάφυλλο και γιασεμί ήταν εκείνο που ώθησε την κόρη μου να το πάρει και το χρησιμοποιεί όλο το μήνα.
Από όσο μιλήσαμε θέλει σίγουρα να το ξαναπάρει γιατί όχι μόνο αρωματίζει ευχάριστα αλλά κάνει και εξαιρετική δουλειά με την ενυδάτωση.
Ένα προϊόν από την anatomical που σέβεται το ανθρώπινο δέρμα δεν έχει Parabens και δεν κάνει δοκιμές σε ζώα.
Η τιμή του στα 6 ευρώ σίγουρα μπορούμε να βρούμε και φθηνότερα προϊόντα στο εμπόριο τα πάντα όμως είναι θέμα «τσέπης», γούστου και προσωπικών «θέλω».

Σίγουρα εγώ θα σας το πρότεινα αν είναι μέσα στα δικά σας .


LIPSTYLER – UMA
Κραγιόν σε μορφή στυλό από την UMA. Από τα πρόσφατα αποκτήματα μου μια σειρά από αυτά τα στυλό. Στην ουσία είναι μηχανικά μολύβια κραγιόν με πολύ καλή απόδοση, σχετικά καλή διάρκεια (τουλάχιστον στα δικά μου χείλη) και πολύ πολύ ενυδατικά.
Τα θεωρώ κραγιόν του καλοκαιριού γιατί δίνουν ένα πολύ δροσερό αποτέλεσμα έντονο η απαλό ανάλογα με την επιλογή χρώματος.
Είναι νεανικά και έχω δυο από την uma. Είναι πρακτικά και προσωπικά πολυφορεμένα τον τελευταίο καιρό.
Έχω δυο τύπους το πρώτο με το χρυσό πάνω μέρος το πήρα από φυσικό κατάστημα  Dust & Cream  ενώ το δεύτερο το Νο 2 το πήρα on line. Και τα δυο με άφησαν πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.
Η τιμή τους  κάτι λιγότερο από 4 ευρώ νομίζω ότι αξίζουν!!!