Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Bubble Highlighter snow flow - umaΤο   Highlighter είναι από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ  για μένα που μια κλίση προς τα αστραφτερά την έχω.
Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά το πιο αγαπημένο μου είναι ένα τελευταίο απόκτημα μου από την uma.
 Ένα σαμπανιζέ  Highlighter  με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, μένει σταθερά στην θέση του τουλάχιστον 6-7 ώρες.
Πιάνει εκπληκτικά το φως  και δίνει ένα πολύ φυσικό υγείες τελείωμα στην επιδερμίδα κάνοντας την να λάμπει σαν φυσική φρεσκάδα.

Η τιμή του ήταν γύρω στα 7 ευρώ έχει όμως πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα μέσα και χρειάζεσαι ελάχιστο προϊόν για να πετύχεις αυτό το φρέσκο εφέ.LOVELY NUDE MAKE UP KIT
 Μια νέα παλέτα θα δούμε σήμερα από την Lovely.
Μια παλέτα που πήρε πρώτη η κόρη μου από τα dust & cream και την ερωτεύτηκε θεωρώντας την κατάλληλη για το πρωινό μακιγιάζ στο σχολείο.


Παρατηρώντας το μακιγιάζ της άρχισε να μου αρέσει και βλέποντας ότι γύριζε σε άψογη κατάσταση το μεσημέρι , την ήθελα και εγώ… αφού ποτέ δεν χρησημοποιουμε η μια τα πράγματα της άλλης για λόγους υγιεινής.
Την πήρα λοιπόν πρόσφατα από το on line  κατάστημα. Έχει 12 σκιές σε γήινους τόνους, σε ματ, σατινέ, και γκλιτερ υφή.
Γράφει με μια κίνηση και έχει εκπληκτική απόδοση και διάρκεια. Από όσο είδα δεν έχει άλλες αποχρώσεις αλλά πρέπει να βγάλουν κι άλλες τέτοιες με άλλες αποχρώσεις .
Η τιμή των 3,50 ευρώ είναι άκρος ελκυστική και πολύ προσιτή τόσο σε γυναίκες με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα αλλά και τις πιο νεανικές ηλικίες που τώρα ξεκινούν το μακιγιάζ τους και δεν έχουν να επενδύσουν τα τρελά χρήματα.