Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Eye Cream Gel Mask -Ventus
Ακόμα μια μάσκα ματιών, που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό είναι από την βένετους.
Την είχα δει σε φυλλάδιο  της εταιρίας που πήρα από τα hondos center και έψαχνα μανιωδώς αλλά πότε δεν την βρήκα επικοινώνησα μα την DMB hellas και μου την έστειλαν να την δοκιμάσω.
Η μανία μου οφειλόταν στην υπόσχεση της συσφικτικής  ιδιότητας που είχε.
άρχισα να την δοκιμάζω αμέσως και μου άρεσε  πάρα πολύ.
Και αυτή η μάσκα δεν μπορεί να σου δώσει αυτό που υπόσχεται μέσα σε 15 λεπτά, εγώ την αφήνω 30 λεπτά και πολλες φορές παραπάνω για να δω αυτό που θέλω.
Εχει πολύ καλά αποτελέσματα σε μαύρους κύκλους, πρηξίματα και…. Λεπτές γραμμές …τουλάχιστον στις δικές μου ειχε ευεργετική δράση.
Τις απαλύνει και δεν φαίνονται τόσο πολύ. Επίσης λόγο του ότι είναι κρεμωδες τζελ προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών.
Μπορείς να την χρησημοποιησεις όσες φορές θέλεις μέσα στην εβδομάδα και είναι προϊόν με φυσικά συστατικά όπως όλα τα προϊόντα της Ventus.Δροσερή μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους & σακούλες korres

Δεν έχω πολύ καιρό που δοκιμάζω μάσκες ματιών αλώστε είναι πρόσφατα προϊόντα στην υπηρεσία της περιποίησης.
Συνήθως τα προϊόντα αυτά περιέχουν συστατικά τα οποία υπόσχονται ότι λειτουργούν καταπραϋντικά στα πρηξίματα … μαύρους κύκλους… και  κάποια και για λεπτές γραμμές.
Ανήκω στις περιπτώσεις με λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών λόγο DNA και όλοι στο γενεαλογικό δέντρο μου έχουν όχι απλά γραμμές αλλά βαθιές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, από νεαρή ηλικία.
Οπότε θαύματα δεν περιμένω αλλά έχω καταφέρει μέχρι αυτήν την στιγμή να έχω πολύ λίγες λεπτές γραμμούλες έκφρασης που δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλούν κι ολας.
Εκτός από την κρέμα ματιών που μπήκε νωρίς στην περιποίηση του προσώπου μου πρόσφατα επέλεξα και κάποιες μάσκες ματιών.
Μια είναι από το πολυαγαπημένο μου korre.
Είναι ένα τζελ ματιών που υπόσχεται ανανέωση στην περιοχή των ματιών και λειτουργεί ανατρεπτικά στα πρηξίματα και μαύρους κύκλους.
Όντος το κάνει  αλλά όχι στα 15 λεπτά που λέει αλλά από την μισή ώρα και μετά αρχίζει να δουλεύει και την αφήνετε ανάλογα το πρόβλημα που έχετε. Την έχω αφήσει έως και μια ώρα και έχει δουλέψει τόσο σε εμένα σε πρηξίματα λόγο αϋπνίας αλλά και στον άντρα μου με μαύρους κύκλους.
Το μέγεθος του σωληνάριου είναι βέβαια πάρα πολύ μικρό αλλά και η ποσότητα που βάζεις είναι πάρα πολύ μικρή.
Η αρχική της τιμη είναι στα 4 ευρω αλλά συχνά την βρίσκουμε με έκπτωση σε ηλεκτρονικά φαρμακεία