Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Hyaluronic Acid Firming Serum


Το σημερινό ποστ είναι αφιερωμένο στην evitamins Και σε έναν ορό που μου έστειλαν για δοκιμή!!!
Η άποψη μου είναι άκρως ειλικρινέστατη και δεν εχει να κάνει σε τίποτα με το δωρεάν προϊόν που δοκίμασα.
Το hyaluronic acid firming είναι ένας ορός σε μορφή τζελ  με ευχάριστο βοτανικό αρωμα που απορροφάτε από το δερμα σε ελάχιστο χρόνο. Εχει μια πολύ όμορφη συσκευασία με βολική αντλία που κρατά το προϊόν σε αρίστη κατάσταση.
Σου δίνει μια άμεσα δροσιστική αίσθηση και η επιδερμηδα «ξεδιψά». Απλώνεται σαν νερό εύκολα και με ένα πάτημα της αντλίας καλύπτεις ολο το πρόσωπο.
Προσωπικά το εφαρμόζω κάθε πρωί γιατί δεν βγάζει ίχνη λιπαρότητας και αφήνει την επιδερμηδα ματ, λειτουργώντας θα έλεγα και σαν primer. Οπότε μπορώ μετά να εφαρμόσω την κρέμα η οποιοδήποτε προϊόν θέλω χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο κουρασμένο.
Σε αυτην την εβδομάδα είδα το πρόσωπο μου δροσερό και λαμπερό δεν είδα σημάδια αφυδάτωσης η γήρανσης και το ένιωθα φουλ ενυδατωμένο.
Βρίσκομαι σε μια ηλικία που το δέρμα μου θέλει καθημερινή φροντίδα για να φαίνεται φωτεινό και ένα προϊόν που δεν του προσφέρει αυτό που χρειάζεται δείχνει έντονα κουρασμένο και θαμπό. Αφού λοιπόν δεν είδα τέτοια σημάδια συμπεραίνω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό προϊόν στην  πολύ ενδιαφέρουσα τιμη των  9 ευρω περίπου.

Το προτείνω σίγουρα ιδικά για λιπαρές επιδερμίδες και για πρωινή χρήση.