Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Αγαπημένα εβδομάδας 31/05/2015Μιας και βρίσκομαι στα μισά από τις επεμβάσεις στα δόντια μου και δεν είμαι σε θέση ακόμα για βιντεακι είπα σήμερα να σας κρατήσω συντροφιά με ένα ποστ που θα περιέχει αγαπημένα προιοντα της εβδομάδας που πέρασε…
Για να δούμε λοιπόν μερικά από τα προιοντα που είναι στην καρδιά μου αυτην την εβδομάδα…

Θα ξεκινήσω με τον ορό από την evitamins και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ...
Τον χρησιμοποιώ το πρωί γιατί απορροφάτε πολύ πολύ γρήγορα δροσίζοντας και ενυδατώνοντας το δέρμα μου.Η αντιηλιακη από την Vichy παραμένει στα αγαπημένα μου προιοντα για το ματ αποτέλεσμα που μου δίνει προστατεύοντας την επιδερμηδα του προσώπου μου από την επικίνδυνη ακτινοβολία ενώ παραλληλα ενυδατώνει. εδω η γνώμη μουΈνα μολυβάκι από την essence  που έδωσε άλλη διάσταση στο μακιγιάζ των ματιών μου, δίνοντας φως και εφέ ξεκούραστου βλέμματος. Είναι πολύ μαλακό μολυβάκι και γράφει απίστευτα εύκολα. 


Συνεχίζω με μια παλιά παλέτα από την essence που με καταβόλεψε στο να δημιουργώ φωτεινά απαλά μακιγιάζ στα βλέφαρα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και την θεωρώ ιδανική για αυτην την εποχή .

Κραγιόν δεν χρησιμοποίησα πάρα πολύ προτίμησα καλύτερα  ενα ενυδατικό προϊόν από την Maybelline , τα Baby lips που ενυδατώνουν τα χείλη μου και παραλληλα τους δίνουν και ένα ωραίο φυσικό χρωμα.Θα κλείσω με το βερνίκι της εβδομάδας που ηταν και η βαση για το μανικιούρ που έχω αυτην την στιγμή και είναι από την Beauty line cosmetics  Νο 552.

Δύσκολη οφείλω να ομολογήσω η εβδομάδα που πέρασε και έχω ακόμη μια μπροστά μου αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται όχι τόσο για λόγους αισθητικής αλλά τα δόντια μας είναι χρηστικά εργαλεία για την τροφή μας και την ομιλία μας οπότε αξίζουν λίγη προσοχή παραπάνω!!!!Καλή εβδομάδα!!!!

και το τραγούδι....


Adam Lambert - Gost Town