Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Deep cleasing peel off maskΌπως σας είπα και στο fb σήμερα πήγα το δεύτερο μπάνιο μου και έχω αρχίσει να σιγοψήνομαι στον ηλιο. Λόγο όμως του ότι φοβάμαι για το πρόσωπο μου έβαλα ένα τόνο αντηλιακή προσώπου… (προιοντα παραλίας ) και μάλιστα αρκετές φορές , οπότε κοινός γλίτσιασα το πρόσωπο μου.
Έτσι όταν γύρισα στο σπίτι αποφάσισα να κάνω ένα βαθύ καθαρισμό και να δοκιμάσω την  Deep cleasing peel off mask με αγγούρι, που υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας.
Καθαριζει ακόμα και τους φραγμένους πόρους και κατά την γνώμη μου είναι μια δυνατή μάσκα που δίνει μια ανανέωση αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από επιδερμίδες που έχουν ενεργά σπυράκια η κάποιο δερματικο προβλημα.
Την αφήνετε μόνο 15 λεπτα που μέσα σε αυτό το διάστημα εχει στεγνώσει και την αφαιρείται σαν φιλμ με ανοδικές κινήσεις.
Πραγματικά καθάρισε και ενυδάτωσε την επιδερμηδα μου αφήνοντας την απαλή και φρέσκια και σε συνδιασμο με μια after sun μετά ηρέμησε το πρόσωπο μου.
Θα την βρείτε στα hondos center στην τιμη των 2 ευρω. Σίγουρα θα πάρω 1-2 ακόμα να τις έχω γιατί προσωπικά μου άρεσε το αποτέλεσμα που μου έδωσε και θα την ξανάπροτιμήσω!!!