Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Aphrodite Body Sculpture Εντατικός Ορός Σώματος - fresh line
Ορός σώματος από την FRESH LINE που δοκίμασα πρόσφατα μιας και τον βρήκα στο προηγούμενο κουτάκι του glowbox
Ένας λεπτόρρευστος ορός που στοχεύει το συσσωρευμένο λίπος και με θερμαντική δράση αναδιαμορφώνει την σιλουέτα.
Αν και η ποσότητα ηταν αρκετά μικρή για να έχω θεαματικά αποτελέσματα, ένιωσα τον ορό να δουλεύει στα σημεία που έκανα την επάληψη μάλιστα παρατήρησα ότι έκανε άμεσα την κυτταρίτιδα να αρχίζει να υποχωρεί.
Πιστεύω ότι αν είχα το κανονικό μπουκάλι  των 250 ml και το χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ τότε σίγουρα θα έβλεπα  μεγαλύτερα αποτελέσματα.
Η τιμή του είναι στα 40.90 και θα το βρείτε στο glowbox όμως θεωρώ ότι αξίζει και δίνει αποτελέσματα σε συνδυασμό με προσεγμένη διατροφή και πολύ νερό.
Είχα αποφασίσει να τον πάρω αλλά δοκιμάζω ένα άλλο προϊόν αυτην την στιγμή που  έχω πάρει και έτσι θα τον προτιμήσω μια άλλη φορά.
Αυτά τα προιοντα τονίζω ότι δουλεύουν πάντα με ισορροπημένη διατροφή και πολύ πολύ νερό, και σε βάθος χρόνου.
Μην έχουμε την απαίτηση να δουλέψουν με πίτογυρα και με μια μόνο χρήση θέλουν υπομονή και επιμονή.
FREZYDERM PREVENSTRIA CREAM 150ML


Μια κρέμα για πρόληψη των ραγάδων στην εγκυμοσύνη αλλά και την απότομη αλλαγή βάρους θα ανοίξει ένα καινούριο θεματολόγιο στο μπλοκ μου.
Την FREZYDERM PREVENSTRIA CREAM, την χρησιμοποιεί η κόρη μου από τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της με άριστα αποτελέσματα μέχρι τώρα που δίνει την 7ο.
Ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού, βελτιώνει την δερματική υφή και αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος. Προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραγάδων.
Πραγματικά κάνει όλα αυτά που λέει και μια μικρή ραγάδα που δημιουργήθηκε στους πρώτους μήνες αυτην την στιγμή δεν υπάρχει.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες της μέλλουσες μαμάδες και φυσικά σε όσες πρόκειται να χάσουν βάρος που πιθανόν θα δημιουργήσει ραγάδες.
Η τιμή της αρκετά τσιμπημένη  στα 27 ευρω αν όμως το ψάξετε στα ηλεκτρονικά φαρμακεία θα την βρείτε ακόμα και στην μισή τιμή.
Η ποσότητα που περιέχει το σωληνάριο αρκεί για περίπου 3 μήνες.