Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Elancyl Cellu Slim Night 250ml


Εδώ και αρκετό καιρό είμαι σε πρόγραμμα διατροφής. Μην φανταστείτε τίποτα τρομερό… δηλαδή όχι το ένα όχι το άλλο κτλ… απλά έχω κόψει το ψωμί ( μονό το πρωί τρώγω μια φέτα). Και έχω περιορίσει τα ζυμαρικά, έχω σχεδόν ελαχιστοποιήσει τα γλυκά και παγωτά.


Στα αγαπημένα προιοντα του Ιουνίου σας έδηξα την Elancyl Cellu Slim Night, πρόκειται για μια κρέμα αδυνατίσματος, που στοχεύει ιδιαίτερες περιοχές,  εμπλουτισμένη με έλαιο κάρδαμου, έλαιο νυχτολούλουδου και γλυκερίνη με αποτέλεσμα να έχει μία πλούσια υφή που ενυδατώνει και απορροφάται εύκολα από την περιοχή που το εφαρμόζουμε. Η ενισχυμένη του σύνθεση, επιτρέπει την εφαρμογή του με κάποιες ειδικές κινήσεις μασάζ, οι οποίες περιγράφονται μέσα στο κουτί του προϊόντος και βοηθούν στη διέγερση της μικροκυκλοφορίας και στην τόνωση της περιοχής. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή από τη 14η νύχτα εφαρμογής, όπου το δέρμα είναι σφριγηλό, απαλό και τονωμένο!
Προσωπικά είδα αρκετά καλά αποτελέσματα τον ένα μήνα που την χρησιμοποίησα και στην κυτταρίτιδα αλλά και στην σμίλευση της περιοχής που την εφάρμοσα.
Αφήνει το δερμα ορατά πιο σφριγηλό και πολύ απαλό.
Φυσικα αυτά τα προιοντα για να μας δώσουν αποτελέσματα πρέπει να περιορίσουμε αν όχι να κόψουμε κάποιες <κακές συνήθεις> και φυσικα έστω και μια μικρή άσκηση… παντα χρειαζεται!!!!
Εφαρμόστε το βράδυ κατά προτίμηση σε καθαρή επιδερμηδα με κινήσεις μασαζ και κοιμηθείτε με αυτην ολο το βράδυ.
Η τιμη της είναι αρκετά τσιμπημένη …αλλά αν την ψάξετε στα ηλεκτρονικά φαρμακεία μπορείτε να την βρείτε σε έκπτωση μέχρι και 60%